Asas kulinari masakan barat: bimbingan praktikal langkah demi langkah
Asas kulinari masakan barat: bimbingan praktikal langkah demi langkah
Reezlin Abd Rahman, Mohd Salehuddin Mohd Zahari
- ix, 107pages : colour illustrations ; 30cm
1. Profesionalisme dalam kulinari
2. Sanitasi dan keselamatan
3. Kemahiran pengendalian pisau
4. Sayuran
5. Kombinasi asas aroma dan bahan perisa
6. 'Poultry' - ayam
7. Daging lembu dan kambing
8. Ikan dan karangan laut
9. Kaedah memasak
10. Penyediaan stok
11. Agen pemekat
12. Penyediaan sos
13. Penyediaan sup
14. Penyediaan hidangan pembuka selera
15. Penyediaan hidangan asas sarapan pagi
16. Penyediaan hidangan makanan utama
Includes bibliographical reference
9789671825600
Cooking
International cooking
TX714 .R44 2023
1. Profesionalisme dalam kulinari
2. Sanitasi dan keselamatan
3. Kemahiran pengendalian pisau
4. Sayuran
5. Kombinasi asas aroma dan bahan perisa
6. 'Poultry' - ayam
7. Daging lembu dan kambing
8. Ikan dan karangan laut
9. Kaedah memasak
10. Penyediaan stok
11. Agen pemekat
12. Penyediaan sos
13. Penyediaan sup
14. Penyediaan hidangan pembuka selera
15. Penyediaan hidangan asas sarapan pagi
16. Penyediaan hidangan makanan utama
Includes bibliographical reference
9789671825600
Cooking
International cooking
TX714 .R44 2023