Asas kulinari masakan barat: bimbingan praktikal langkah demi langkah Reezlin Abd Rahman, Mohd Salehuddin Mohd Zahari
Material type:
- text
- unmediated
- volume
- 9789671825600
- TX714 .R44 2023
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Koleksi Am | PERPUSTAKAAN KOLEJ KOMUNITI LANGKAWI | TX714 .R44 2023 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0000002465 |
1. Profesionalisme dalam kulinari
2. Sanitasi dan keselamatan
3. Kemahiran pengendalian pisau
4. Sayuran
5. Kombinasi asas aroma dan bahan perisa
6. 'Poultry' - ayam
7. Daging lembu dan kambing
8. Ikan dan karangan laut
9. Kaedah memasak
10. Penyediaan stok
11. Agen pemekat
12. Penyediaan sos
13. Penyediaan sup
14. Penyediaan hidangan pembuka selera
15. Penyediaan hidangan asas sarapan pagi
16. Penyediaan hidangan makanan utama
Includes bibliographical reference
There are no comments on this title.